Now i cant change my past but who the fuck are you to predict my future

Ligger i sängen och kollar på idol och försöker sova. Jag är död haha. Med träningsvärk i hela kroppen på köpet. Fan va de tog på krafterna :o och fötterna...

Kom hem vid sju, duschade och så och träffade Klara en stund. Imorgon blir det upp tidigt igen, men sista dagen iallafall, ledig på fredag gött :D

Nu ska ja fortsätta kolla.... Hmm undra vem som åker ut ikväll! Haha boring inlägg, imon vill jag hitta på nåt kul!

Puss


Jobba

Tjoho. Sitter här och tar fikarast, äter macka med baconost (hej hanna).

Gick upp tidigt som fan i morse men de första timmarna gick rätt fort, har gjort laxbakelser som blev jättefina ayess. Men nu är det rätt segt... Jag är så himla vimsig när jag tar emot kunder och så haha, sån e jag! Men aja det är ju faktiskt första dagen.

När jag kmr hem ska jag typ sova.
Igår träffade jag hanna o vi åt på bombay de va gött. Men nu måste jag keep working ,thug life,bajbaj


när mina fingrar inte känner mer när mina ögon inte längre ser när mina öron inte längre hör när bladen faller och en stjärna dör

oj såg att förra inlägget med bilderna cpade och alla inte kom med men skitsamma. Sitter här och lyssnar på Ted Gärdestad i väntan på pappa ska komma hem och lämna pengar till mig. Han var min favoritartist när jag var jätteliten typ haha. Come give me love var favoritlåten! Blev jätteglad när jag återfann den nu... älskar den fortfarande. Och låt oss inte glömma Mikael Ramel, lyssnade alltid på honom innan jag skulle sova, låttexterna sitter fortfarande som smäck! Ska snart åka till skolan och lämna en lapp (USCH orkar verkligen inte!!) och sen åka till stan och träffa Hanna en stund<3 sen blir det träning. Deg dag. Jobba imorgon, blä :( Kan även tillägga att jag är så sjukt trött på allt jävla drama och folk i allmänhet, seriöst skärp er. Nej just de glömde att det är för mycket begärt att bara bli lämnad fucking i fred. Jag vill flytta från äckliga göteborg och dess äckliga människor!!! Well, ska gå nu! Får damp om detta inlägg också blir cp... hejdå!

Kan du förstå två våra kinder, dom torkar lika snabbt igen
Man rår ej för att tårar rinner, när man har mist sin vän
Jag vill ha en egen måne som jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämnat mig
Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill
Där stannar jag tills allting ordnat sig.
Du tror du vet hur allt ska vara, du vet när allting passar sig
Utom när jag ska förklara, hur jag känner mig
Du bryr dig inte om mig mera och det har tagit mig så hårt
Du kan väl inte acceptera att någonting är svårt.
Jag vill ha en egen måne som jag kan åka till
Där stannar jag tills allting ordnat sig

Larsa<3Kolla<3Klara färdiga gå<3Vulva

Hej. Har varken hunnit eller orkat skriva här för har haft fullt upp hela helgen. I fredags träffa jag frida klara ylva o vi mötte upp lite folk och åkte på nån jätte konstig fest i mölndal typ... Var lame först men hade skitkul sen haha. Jag var helt cp tror seriöst jag blev neddrogad eller nåt! Sen åkte vi till stan där alla skulle käka donken, på vagnen träffade jag några ryssar som ja snackade med aslänge och låtsades att jag var från usa hahaha... Sedan fick jag för mig mitt i natten att springa till oliver så jag gjorde det o va med karin o honom tills jag däckade. Allt var så jävla cp den natten!
Vaknade o kollade film med oliver typ halva dagen sen gick jag till klara lagom fräsh, vi solade och åt asgod middag och chillade i hennes julpyntande rum i världens BÄSTA pjamasbyxor o hade det mysigt. Var så jävla lycklig den stunden haha!
Tänkte stanna hemma den kvällen men det slutade med att frida(larsa) sofia o tove kom till klara och vi drog ut! Väl där träffade vi massa gött folk men jag o frida tyckte det sög så vi åkte hem till oliver (igen) och såg på film och chillade, harry o alexander kom också dit! Dagen efter softade vi hos oliver heela dan, såg film o oliver lagade mat till oss haha. vi ville aldrig gå hem eftersom det var världens jävla storm ute! Det blev strömavbrott också i typ halva göteborg! Aja, lite kortfattat sådär, kvällen slutade med att jag lyckligtvis fick skjuts hem av larsas pappa, åt god mat, kollade film och sommade. Haft en sjukt bra helg trots allt, tack vare mina underbaringar till vänner, älskar er<3

Denna veckan har vi prao men ska bara jobba två dagar (ons, tors) så är ledig nu, gött :D Har dock en del plugg.
I skrivande stund ligger jag i min säng och kollar på family guy. Har en hel ny säsong av det + tre säsonger boston tea party så är rätt nöjd asså.
Sen ska jag väl träna och städa rummet. Ha de bra :)

Lite bilder från helgen hahahahah;


even though the battle was won i feel like we lost it i spent too much energy on it honestly im exhausted and im so caught in it i almost feel im the one who caused it

Här sitter jag och skriver på min novell som ska lämnas in imorgon. Det blir rätt bra tror jag. Men är trött... har vandrat runt som en zombie idag i skolan i min fake onepiece. Nästa vecka har vi prao och jag ska bara jobba två dagar! Chill. Fast kommer typ sakna min klass, jag tycker om att vara i skolan 9/10. Är rädd att jag inte kommer ha något att göra om dagarna dock och bli forever alone och få tid över att tänka på sånt jag inte vill tänka på. Just nu måste jag ha så fullt upp som möjligt med plugg och olika saker så jag inte fastnar med mina egna tankar, blir iiinte bra då. Men ska ändå bli skönt med ett litet "mini lov", då jag som sagt är en walking zombie nu för tiden. Nu ska jag käka sen blir det träning. Story of my life xDXDXDdd haha hejdå

Hur många gånger jag vänder mig om blir vi vänner imon för du känner mig som...

Sitter i skolan och har SO men vi har vikare. Det var extra segt att komma upp till skolan idag, det har vart det på senaste tiden. Vill bara ligga kvar i sängen och sova, känner mig typ deprimerad haha..
Allt är så komplicerat just nu. Massa konflikter och skit, all jävla stress, och idiotmänniskor, det tar kål på mig seriöst. Känns som jag tappar bort mig själv.

Träningen va välbehövd igår i allafall, träffade på Ina homie där också!
Jag är skitglad för min benhinneinflammation är borta! Har haft de i snart 2 månader då jag inte kunnat springa, bara kunnat cykla och simma typ, så känns as gött.

Efter träffade jag Ylva och Klara en stund :)) ja och ylva hittade det här...
wtf.

Idag ska jag plugga o träna typ. Kul liv.
Ne men nu ska jag fortsätta läsa om muhammed hejdå!


HEJ

HEJ bloggen :)
Idag har varit en riktig piss dag! Dem mesta är det nu för tiden känns de som.. Började redan i morse med att jag var fett seg, men släpade mig till skolan ändå. Gick dock hem tidigare från skolan för mådde inte bra. När jag kom hem har jag bara gjort nada, kollat på the house bunny och lite andra filmer.

Nu har jag precis dragit på träningskläderna och ska snart bege mig till gymmet, det bästa man kan göra när man mår dåligt! Både psykiskt eller fysiskt. Men mest psykiskt faktiskt.. typ om man är arg... alla problem bara släpper så jävla härligt! Alla människor borde träna mer!! Tror FETT på de för att må bra, träning is my religion....ahahahah gud skoja men sant faktiskt!

Nu måste jag skynda maj! Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0