Du följer inga utav mallarna dig vet man aldrig vart man har Du kan inte rädda mig

Lite av värdet i vänskapen försvann under den där tiden, nu känns det som det bara lever vidare för principen.






Dagarna går, jag går i skolan lite halv sen går jag hem och sover typ, tränar, träffar nån ibland. Allt går runt runt. Skolan är skittråkig och jobbig och jag känner mig typ energilös cch lite halvt sjuk. Livet suger för jag går runt och känner mig otroligt ful hela tiden i mitt nya hår. Så fort jag får pengar ska jag färga tillbaka. En till sak som får det att suga är att jag är pank så får väl gå runt och vara ful i tre veckor till, fyfan. Vilket gör så jag heller inte kan sola, vilket leder till att jag är blek. Blek i en ful hårfärg, nä det kan ju fan inte bli sämre. Lovet hinner även passera innan jag får pengar. Har inga cigg heller. Det är sorgligt men... inget är kul när man är ful! Fedda, måste styra upp det här!! Godnatt


Steget - Magiskt

Lita aldrig på någon annan fullständigt mer än på dig själv. Jag har väl alltid trott på att man behöver en grund att stå på, en klippa, men jag inser bara mer och mer att man aldrig ska förlita sig på någon annan. Det håller inte att vara beroende av någon. Sätt inte ditt liv i någon annans händer. Visst är det bra att ha folk man kan låta på, men det finns ingen garanti på att de alltid kommer finnas kvar, att de inte försvinner. Det är synd att man måste tänka så men det finns ingen annan än dig själv du kan förlita dig på. Inget är bestående. Och kan man då inte ens riktigt lita på sig själv som jag, då blir man lite vilsen.

I'll try to fix you.

Jag är trött på att känna mig som ett kladdigt andrahandsval.


Socker

Jag vill göra något som får mig att känna mig levande.

Ellr idag är en sån dag man känner att det hade vart lite skönt att skölja ner några tabletter med ett glas vin och somna in tryggt och gott i sin älskade säng. Och kanske, kanske vakna upp om några år. Eller bara förbli sovandes

Jävla äckelpissdag


Now you're just somebody that i used to know...

Har vart helt svag i kroppen idag och trött. Konstigt med tanke på att jag sov ända från eftermiddagen igår tills morgonen idag... Känner mig verkligen konstig i kroppen:s skitjobbigt. Jaja ska åka in till stan nu snart och fika. Sen måste jag plugga på bajs so:n, vi håller på med gamla sverige ocv 1800-talet. SKITTRÅKIGT. Ska träna med om jag orkar... Asså är typ verkligen på dåligt humör idag utan anledning. Hejdå.


Best friend

Love you. Du är bäst.


Hoes

Maddeerflippinhoes hahaha cepe natt. Jag mår dåligt idag


Känner ingenting aldrig igen baby

Soffftaar på min säng. Paps fyller år idag så har käkat lite middag med familjen, mys. Asssgo mat. Mätt. Trots att jag kan känna mig lite missanpassad ibland och ni är jobbiga så älskar jag er min kära familj! Förut idag var jag på stan med Lizaho och sen färgade hon mitt hår. Det blev mycket bättre nu, men jag kan inte ungå att tycka att det är lite orange fortfarande... Men ska ta silverinpackning i och se om det blir bättre. no offence, Men vill inte vara ginger.

Seg fredag kan man tycka, funderade att dra ut ikväll men tror inte jag pallar asså, Sparar mig till imorgon !

Imon ska jag träna sen åka t stan snabbt sen uut:) Blir praaaa. Ne nu ska jag kolla film eller nåt. Ttyyyylll


Färgat håret

Ginger!

Men ska i med en ask färg imon så de blir nog bra men just nu ser de ut såhär inte najs ju haha. Gooodnight


Jag är inte förstörd

Känns som du ser mig som en förstörd människa. Jag kanske blev lite förstörd men jag är på samma spår igen nu, jag har aldrig vart någon annan. Bajskorv. 

Funderar på banga allt och att åka till kössö över helgen och rensa tankarna.
Hejss

 


Mot ljusare tider

Idag har de inte hänt nåt speciellt...slutade tidigt åkte en snabbis till stan med yassi och sen hem och tog ut tovor.... Sen tränade jag de va skitgött. Är dööd nu. Sen åkte jag hem och tog ut mer tovor och nu äntligen efter tre dagars kämpande är det klart! Fyfan vad skönt, vilken lättnad. Åååhh:)
Ska åka till stan imon och köpa hårfärg. Borde kanske låta håret vila lite först men nää. Slutar tjugo i fyra imorgon, oskönt. Så träning imon med. På tal om det kommer jag börja fotbollen igen, så goott ! På måndag, ska bli skitkul:)
Sen är de FREEDAAG JÖÖ!! Soft.


Haha åh, onödigt osammanhängandr inlägg. Nu ska jag sova godnatt!


Skallepärrasta

Jepp, tog ut löshåret igår efter att ha varit på safari där dom skrattade och tyckte synd om mig. Nåt av de jobbigaste jag gjort haha, tog timmar och har fortfarande halva håret kvar av tovor. Ser ut som jag har en maja odling i hårbotten, tovorna har liksom börjat växa utåt till dreads, ja, jag är ju fan rastamannen själv. Och nu är mitt hårt jätte tunt och kort. Heemskt. Men de funkar väl...ska färga de lite ljusare så småningom och köpa löshår(clips).

Kollar på film med yassi o myser med ljus och te nu sen blir de träning. Är redan död efter gårddagens träningsverk och en timmas fys idag på morgonen..... MEN MEN. Ska kolla filmen nu hejdå:):):)


dubbelliv3

Gående längs stadens gator och torg, snabba steg och jag drar luvan över huvudet för att undvika blickar av de få människorna som är ute. Någon fixar med skyltar och har sig för att förbereda öppningen av sin pizzeria. Kylan biter hårt i kinderna och marken fylld av grus, blöt av all snö som sakta men säkert smälter bort. Att vandra hem skakandes till ett tyst hus med sovande föräldrar som inte ens lagt märkte till att man har varit borta. Föräldrarna som tror att man är en duktig flicka och ger en pengar så fort man ber om det. Jag trippar försiktigt upp för trappan och in till mitt rum där jag drar av mig jeansen med hjälp av benen och låter min kropp glida ned i sängen under det fluffiga duntäcket. Jag låter mig vila och njuta lite till av värmen innan jag sätter mig upp igen och spottar ut påsen, drar ut byrålådan och tar fram tillbehören till det jag så väl vet väntar. Rösterna ska åter igen tystas, de hungriga vargarnas hunger ska benådas. Du är påsen, pulvret, skeden, nålen, tändaren. Proceduren man lärt sig älska för den hör till. Eldar vant under den sotiga skeden och pulvret förvandlas till en gulaktig lösning som sugs upp av bomullen. Pumpen mot bomullen och på med kanylen. Trots obehaget att sticka sig i armen gör jag det och låter sprutan sluta med en duns i golvet. Åter igen sjunker jag ned i sängen och kryper ihop i fosterställning. Döm mig, kalla mig knarkare, men det här är min trygghet, min skyddsmur, mitt mörker. Jag tycker om att vara här, där ingen kan komma åt mig. Jag är ingen förlorad själ, men bara när jag vilar tryggt under heroinets varma bomullstäcke vågar jag välja livet. Blicken dalar, blodet rinner bland svett och tårar. För trots tårar av både lycka och sorg kan jag inte låta bli att le över mitt tillstånd, lyckan som uppstår när elden flammar upp bakom ögonlocken, känslan av ruset och att få vara något annat. Jag svävar högt. d

Dubbelliv2

Dubbelliv. Jag lever dubbelliv till varje pris. Att sakta försöka lyfta upp de nästan fastklistrade ögonlocken när det svider i ögonen av det starka ljuset, solen som lyser in i en springa igenom gardinerna. Att resa sig upp ur den varma behagliga soffan med svettningar och kramper i magen av abstinensens tunga begär och skrikande röster. De andra sover fortfarande och jag låter dem förbli svävandes i den mjuka sömnen. Försiktigt tar jag lite ur påsen på bordet. Ingen av killarna reagerar. Så jag tar lite till, lite till tills jag inte vågar ta mer. Jag snurrar ihop plastfoliet runt den fina lilla pulverhögen och stoppar bollen i munnen sen sticker jag, lämnar lägenheten på vingliga ben. Att springa så fort man orkar på tunna blåa ben genom gryningen med fåglarna sjungandes, flygandes högt över huvudet. Igår var jag där, nu är jag nere på marken. Yrseln, huvudvärken och törsten efter att få flyga högt igen, tankarna av att snart, snart så ska vi dit, får mig att hålla ut.

Dubbelliv

Som jag ser linan ligga där, det alldeles vita, mjuka pulvret, så fint mot spegeln på det skruffliga nedkladdade bordet i den rätt så sunkiga lägenheten. Ett litet rum med några soffor, en säng, en TV och gröngråa väggar. Rullat papper ligger brevid spegeln och vi alla vet att snart är det våran tur att flyga högt över molnen. Det vita lilla strecket av vackert pulver med små, små kristaller speglar sig och är uppradat längs spegeln med de andra små strecken. Med vänner som snuvar sig, kliar sig i ögonen och näsan, knäcker med fingrarna, smackar högt med läpparna av den gapande hungern av att få vara någon annan stans och att äntligen få släcka sina törster. Det är priset vi betalar för tystnad i huvudet. Alla kastar en blick mot varandra med ett leende på läpparna, Han tittar menande på mig och tyder på att det är min tur att börja och så som det är sagt tar jag upp pappersrullen, för den mot min näsborre och drar den linje mina ögon fäst blicken på så länge. Jag låter omedvetet pappersrullen glida ur min hand mot bordet samtidigt som jag sluter ögonlocken, tar ett djupt andetag och lutar mig bekvämt tillbaka i soffan. Jag ler och försöker att hålla ögonen öppna lite till vilket leder till något slags kisande. Det flimrar framför mina ögon när jag ser vän efter vän göra samma procedur. Ögonlocken känns tunga och åter igen sjunker jag ihop. Jag befinner mig i det sköna tillståndet mellan dröm och vakenhet, mellan behagligt slummer och det vita pulvrets sköna bomullssömn. Tid existerar inte längre, tid är bara en definition av något vi har hittat på, ett begrepp vi behöver för att anpassa oss. Är tiden ett resultat av en följd av händelser, eller är händelserna ett resultat utav tiden. Tänk dig att ingenting händer, att allting stod stilla. skulle tiden då finnas? Den skulle inte gå att mäta, så teoretiskt sett skulle den inte finnas. Jag svävar högt och jag faller fort ned i elden, så fort att det inte bränns och jag tänker inte på konsekvenserna av när det är dags att nudda askan på botten.

Sliten

Med en kombination av för mycket alkohol, för dålig mat och för lite sömn är jag rätt sliten, och sjuk. Min kropp mår mindre bra, jag är förkyld som fan, konstant trött. Och jag har inte tränat på typ mer än en vecka. Inte bra! Jag måste börja ta hand om mig nu. Jag lever lite för destruktivt typ. Jag lever destruktivt men jag lever lyckligt....tyvärr. Kom nyss hem från Liza vi vaknade vid kl fem. Jag ska nog bara softa hemma idag, men får typ ångest av att bara sitta inne på en lördag. blää. Måste vila ta de lugnt. På måndag ska jag börja ta hand om mig själv, börja träna ordentligt igen, minst 4-5 ggr i veckan, och äta bra. Måste sluta röka igen också hehehhe, iaf röka mindre. Vill vara pigg! Och vill ha vår, gå runt i solen och lyssna på new soul haha. Aja ska träffa hanna lite om en stund o sen ylva o frida sen hem igen och titta film eller nåt! Lyssna på lite go Sizzla oj så gott ! Cyyyyyaa

m

Helt underbart hur livet är, hur bra det går med kvinnan i mitt liv, för inuti min själ ilar det en höst. Hon säger att det känns av i mina hjärtslag när hon vilar på min bröstkorg. Det stormar hårt den onda stormen blåser mig emellan sprit och annat destruktivt jag vill bort ifrån, har varit likadant så länge jag kan komma ihåg, längtan efter känslan av det lugn jag aldrig kommer nå. Jag ägnar var sekund av varje vaken stund av drömmen av att någon gång i livet kunna ta de lugnt. Jag måste leva fullt ut när jag är ung så fester efter fester med efterfester är galet tungt. Men stormen den för med mig överallt motvind din kind emot min är allt jag har, vi måste finna skydd inte blåsa bort men det känns så bra att tar den en tar den båda oss. Folk varnar mig men det är svårt att vara positiv när den tickande krokodilen jagar mig, försöker dock att söka hopp hos jungfrun vid lagunen vid flaskan i skutan upp på det eviga bergets höga topp. Jag ser upp till det försvunna jag vill bli en sån men ödslar bort mitt liv på att försöka stoppa tidens gång. Dom säger att mitt liv är långt och vill tvinga mig stanna och andas och hitta något annat att skriva om. Jag ser mig själv i hans sorgsna ögon och slitna kropp och snart så är jag där armarna tunga och magen rund, men inuti i samma darliga drömmar när han var så ung. Jag måste ta det lugnt. Denna storm kommer aldrig att dö vinden styr mig som ett fallande löv, allt dom säger mig är, ta det lugnt.

is it fair to say that i am stressing out?

Sitter i skolan och väntar på lektion, första dagen och vill bara hem.... Somnade runt fyra igår och gick upp halv sju oskönt.. Är typ sjuk med så orkar inte va social o konversera med mina classmatea. Trööööötttt Usch!! Emo girl men orkar verkligen inte detta haha.

Puss


...

hemma. lovet är slut. skola. back to reality. jag vill inte. Vill inte vill inte vill inte orkar inte! Och jag vill verkligen inte vara hemma, ja klarar de inte... Jag vill bort här i fkn från. ÅNGEST. Fyfaan...

Godnatt.


Ohhohoh


U know what they say, what doesnt kill you makes u wanna die!

Känner ja nu...va ute igåe med liza o nåra, smart när man skulle upp 5 å jobna med 0 timmar sömn japp.....men ja gjorde de fast fick gå hem efter nåra timmar för mådde så jävla dåligt, usch. ALDRIG MER!! nu har ja inget jobb mer heller hhahaah så fucking osmidig...
Iaf nu ligger jag i soffan o chillar @ andrezzz crib. Kunde mått bättre om man säger så. O de är bara massadåliga skitpogram på teve o alla andra sover vafan ska ja göra nu liksom....åhhhh!!! O ja gjorde massa pinsamma grejer igår också...
Jaja, ska köpa pizza snart elr nåt som vanligt haha. MÅSTE BÖRJA TA HAND OM MIG SJÄLV IGEN asså de här lovet har jag fan inte haft en bra livsstil haha. Vi tar de när skolan börjar!

Här e en cool bild på mig aye hejdå puss


happinesssss

.
jag är fåntigt glad/lycklig hahah

Hey baby dont you worry even though the road is rocky

Hej ja ligger här i min sköna säng för första gången på en vecka typ och lyssnar på asgoo musik. Hade ett bra nyår men inget jättespeciellt.
Orkar inte skriva va ja gjort de senaste typ men De senaste dagarna har jag o liza typ bott hos Adrian med Måns. Sooft:) Jag softar på livet och njuter av lovet helt enkelt haha.

Imon ska jag upp kl 6 å jobbbaaa. Tills söndag på gothia innebandycup grej, men bara 6 timmar/dag så inte så farligt. Segt bara med 6-12 dagar för då kan man inte göra nåt på kvällarna typ:( Fast de kmr jag fan ändå;) Ingen lust att börja skolan på måndag faktiskt...bläääö.

Idag har ja inte gjort mycke asså, har dock vart me mamma o köpt nya löparskor. Dom e perfekto! Ska träna imon aye. Men men borde sova nu. Pusss


RSS 2.0